(Elkelt) Gyermekórák JVD J7152.2 egy pingvinnel

(Elkelt) Gyermekórák JVD J7152.2 egy pingvinnel

4.0 (0 Összesített értékelés)

A téli témájúgyermekóra tökéletes egy kislánynak és egy nyugtalan fiúnak. A fehér számlapon az idő könnyen olvasható arab számokkal van jelölve. Az óra fehér poliuretán szíjjal rendelkezik, és az 50M vízállóságnak köszönhetően nyugodtan úszhat vagy zuhanyozhat vele .. többet

Gyermekórák JVD J7152.2 egy pingvinnel

A téli témájúgyermekóra tökéletes egy kislánynak és egy nyugtalan fiúnak. A fehér számlapon az idő könnyen olvasható arab számokkal van jelölve. Az óra fehér poliuretán szíjjal rendelkezik, és az 50M vízállóságnak köszönhetően nyugodtan úszhat vagy zuhanyozhat vele. A JVD egy Miyota akkumulátoros óraművel működik. A tok nikkelmentes ötvözetből készült, a számlapot pedig edzett ásványi kristály borítja. A JVD óra az eredeti dobozzal, jótállási kártyával és használati útmutatóval érkezik.

Agyerekek nézik a JVD basic
- analóg idő kijelző
- akkumulátoros tápegység
- 50 m-ig vízálló
- kör alakú tok
- nikkelmentes ötvözetből készült tok
- fehér poliuretán pánt
- fehér számlap
- tárcsa arab számokkal
- ásványi üveg
- tok mérete: 26 x 28,6 mm

Paraméterek

Márkák: JVD
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: nemesfém
Üveg: ásványi
Úti cél: Gyerekeknek
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Pánt: műanyag
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Műszaki adatok: cseh termék
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Ettől a márkától

Még több a JVD márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)