Ezüst nyaklánc Pearl Heart folyami gyönggyel 5356 01 Preciosa

Ezüst nyaklánc Pearl Heart folyami gyönggyel 5356 01 Preciosa

4.0 (0 Összesített értékelés)

Tökéletes ajándék minden nőnek. .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

40 260 Ft

Ezüst nyaklánc Pearl Heart folyami gyönggyel 5356 01 Preciosa

Bájos nyaklánc a Projection kollekcióból, a Pearl Heart sorozat kiváló minőségű ródiummal bevont 925/1000 ezüstből készült. Az egyedi nyaklánc kitűnik a láncszemekkel, de mindenekelőtt a szabálytalan valódi folyami gyönggyel. Ez az autentikus gyöngy bizonyítja, hogy a természet alkotásai mennyire egyediek és gyönyörűek.

A Pearl Heart vonalat a gyöngyök inspirálták, amelyek évszázadok óta az elegancia, a tisztaság és a kecsesség jelképének tekintik. Egy legenda szerint a gyöngyök harmatcseppekből és holdfényből keletkeztek. A gyöngyök selymes csillogása kiemeli a női szépséget. A gyöngyök erősen kötődnek a szerelemhez, erősítik és megszilárdítják a kapcsolatokat, és védelmet nyújtanak viselőjüknek. Azt mondják, hogy minden nőnek kell legalább egy gyöngy, így ez a nyaklánc tökéletes a ajándék nőknek és lányoknak minden korosztály számára.

Gyűjtemény Vetítés új ötleteket és végtelen fantáziát tükröz az ékszerekben. Viseld ezt az ékszert pontosan úgy, ahogyan te szeretnéd érezni magad benne, bármit megtehetsz. Legyen a figyelem középpontjában, vagy legyen alakítsd át magad szelíd, romantikus lénnyé.

A természet és annak varázslata nagyon világosan megmutatkozik az ékszer Preciosa ékszerekben. Szikrázó harmatcseppek, fagyos virágok, jégcsapok és tengeri hullámok, a szivárvány minden színe - mindez már több mint 70 éve elvarázsol minket a Jablonec nad Nisou-i, tisztán cseh cég kristálydarabjain.

  • hossz: 40 + 7 cm hosszabbítás
  • méretek: 10 x 26 mm
  • a folyami gyöngy mérete: kb. 10 x 13 mm (a méretek a gyöngy szabálytalanságából adódóan változhatnak, amely mindig egyedi)
  • rögzítő karabiner
  • szín: kristály, fehér
  • ródiummal bevont ezüst 925/1000
  • egy igazi folyami gyöngyszem
  • tartalmazza eredetiségigazolást és eredeti dobozt Preciosa

Paraméterek

Márkák: Preciosa
Szín: kristály, fehér
Medál típusa: természetes gyönggyel
Ékszerek anyaga: ezüst
Úti cél: Nők számára
Lánc hossza: állítható (hosszabbítással)
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)