Női óra Orient Automatic FNR1Q003W

Női óra Orient Automatic FNR1Q003W

4.0 (0 Összesített értékelés)

Az elegáns női Orient órát viselheti munkába, de este elegáns társaságban sem fog megbotránkozni. A gyűrű alakú ház acélból készült, amely részben aranyozott. Az acél órát mechanikus szerkezet hajtja, automata felhúzással, az időt pedig aranyozott mutatók és arab számok kombinációja mutatja a fehér számlapon .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

83 330 Ft

Női óra Orient Automatic FNR1Q003W

Az elegáns női Orient órát viselheti munkába, de este elegáns társaságban sem fog megbotránkozni. A gyűrű alakú ház acélból készült, amely részben aranyozott. Az acél órát mechanikus szerkezet hajtja, automata felhúzással, az időt pedig aranyozott mutatók és arab számok kombinációja mutatja a fehér számlapon. Az óra mutatóit részben foszforeszkáló réteg borítja, amellyel megvilágítva a számlapot megkönnyíti az idő leolvasását a sötétben. A kerek óra fehér bőrszíjjal rendelkezik, és 30 M vízállóságú, ezért mosogatáskor, zuhanyzáskor stb. ajánlott levenni az órát.

A három óránál lévő dátumkijelzővel ellátott órát egy luxusdobozban, garanciakártyával és használati utasítással együtt szállítjuk Önnek.

Női Orient karóra
- analóg idő kijelző
- mechanikus meghajtás automatikus tekercseléssel
- vízálló index 30 M
- kör alakú tok
- acél ház (részben aranyozott)
- fehér bőrszíj
- világító tárcsa
- számlap indexekkel és arab számokkal
- ásványi üveg
- egyszerű dátum
- a ház átmérője: 30 mm

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre