Férfi karóra Festina Retro 6870/3

Férfi karóra Festina Retro 6870/3

4.0 (0 Összesített értékelés)

A fekete számlapos férfi karóra minden lépésnél képviselni fogja Önt. .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

37 340 Ft

Férfi karóra Festina Retro 6870/3

Az elegáns, időtlen megjelenésű Festina órák ideális kiegészítői mind a társasági, mind az alkalmi öltözékeknek.

Ez a kerek, acél házzal rendelkező óra kvarc (elemes) szerkezetű, 6 óránál atipikusan elhelyezett másodpercmutatóval. A fekete számlapon az időt arab számokkal kombinált rózsaarany indexek mutatják. A számlapot lapos ásványi üveg borítja. A 30 M vízállóság biztosítja, hogy az óra vízálló legyen, ha ráröccsen valami vagy nedves lesz. Természetesen van egy minőségi bőrszíj fekete színben.

A FESTINA órák legendásak az órapiacon. Az óra összetéveszthetetlen dizájnja a spanyol tervezők temperamentumát tükrözi, az első osztályú minőség pedig erős svájci gyökerekkel rendelkezik, ahol az óra készül.

  • szociális órák Festina
  • analóg idő kijelző
  • akkumulátoros
  • vízállóság 30M
  • acéltok
  • bőrszíj
  • fekete számlap
  • rózsaarany számlap indexekkel és számokkal
  • ásványi üveg
  • tok mérete 41,5 mm
A Festina Classic karóra egy luxusdobozban kerül kiszállításra, garanciális kártyával és cseh használati utasítással.

Paraméterek

Márkák: Festina
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, számjegyek és karakterek kombinációja
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: Bőr
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 30 M (3 BAR)
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Vízzáróság 30 M (3 BAR)

30 M / 3 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órák normál használat mellett ellenállnak a víznek. Ez a víz fröccsenését jelenti, pl. kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha vizes lesz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre