(Elkelt) Férfi karóra Festina Retro 20566/1

(Elkelt) Férfi karóra Festina Retro 20566/1

4.0 (0 Összesített értékelés)

A fehér számlapos férfi formális óra minden lépésnél képviselni fogja Önt. .. többet

Férfi karóra Festina Retro 20566/1

Az elegáns, időtlen megjelenésű Festina órák ideális kiegészítői mind a társasági, mind az alkalmi öltözékeknek.

Ez a kerek, acél tokkal ellátott társadalmi óra kvarc (elemes) óraművel és egy atipikusan elhelyezett másodpercmutatóval rendelkezik 6 óránál. A fehér számlapon az időt fekete arab számok és egy jellegzetes kék mutató jelzi. A számlapot lapos akrilüveg borítja. A 30 M vízállóság biztosítja, hogy az óra vízálló legyen, ha ráröccsen valami vagy nedves lesz. Természetesen van egy minőségi bőrszíj fekete színben.

A FESTINA órák legendásak az órapiacon. Az óra összetéveszthetetlen dizájnja a spanyol tervezők temperamentumát tükrözi, az első osztályú minőség pedig erős svájci gyökerekkel rendelkezik, ahol az óra készül.

  • szociális órák Festina
  • analóg idő kijelző
  • akkumulátoros
  • vízállóság 30M
  • acéltok
  • bőrszíj
  • fehér számlap
  • tárcsa arab számokkal
  • akrilüveg
  • tokméret 36 mm
A Festina Classic karóra egy luxusdobozban kerül kiszállításra, garanciális kártyával és cseh használati utasítással.

Paraméterek

Márkák: Festina
Számlap színe: fényes
Tárcsázás típusa: analóg, arab számokkal
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: Bőr
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 30 M (3 BAR)
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g

Ápolási útmutató

Vízzáróság 30 M (3 BAR)

30 M / 3 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órák normál használat mellett ellenállnak a víznek. Ez a víz fröccsenését jelenti, pl. kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha vizes lesz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre