Férfi titánium óra Festina Titan Sport 20521/4

Férfi titánium óra Festina Titan Sport 20521/4

4.0 (0 Összesített értékelés)

A fekete számlapos sport titániumóra minden lépésnél elkíséri Önt. .. többet

Hlérhetőség: 3 nap

97 080 Ft

Férfi titánium óra Festina Titan Sport 20521/4

A sportos, időtlen megjelenésű Festina titánium óra ideális kiegészítője mind a hivatalos, mind az alkalmi öltözékeknek.

Férfi karóra kerek titánium házzal, kvarc (elemes) mechanizmussal, kronográffal, tachyméterrel és dátum kijelzéssel. A fekete számlapon az időt lumineszcens indexek mutatják. A számlapot lapos zafírkristályborítja. A 100 M-es vízállóságnak köszönhetően még akkor sem kell levennie kedvenc óráját, ha a felszínen úszik. Természetesen van egy minőségi bőrszíj fekete színben.

A FESTINA órák legendásak az órapiacon. Az óra összetéveszthetetlen dizájnja a spanyol tervezők temperamentumát tükrözi, az első osztályú minőség pedig erős svájci gyökerekkel rendelkezik, ahol az óra készül.

 • férfi karóra Festina
 • analóg idő kijelző
 • akkumulátoros
 • indikátoradatok
 • tachyméter
 • kronográf (stopperóra)
 • vízállóság 100 M
 • titán tok
 • bőrszíj
 • fekete számlap
 • számlap indexekkel
 • lumineszcens kezek és indexek
 • zafírüveg
 • tok mérete 44,8 mm
A Classic watches Festina egy luxusdobozban kerül kiszállításra Önnek, garanciális kártyával és cseh használati utasítással.

Paraméterek

Márkák: Festina
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, karakterekkel
Funkciók: stopperóra (kronográf)
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: titán
Pánt: Bőr
Üveg: zafír
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: 3 nap

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: zafír

Az órákban használt legkeményebb üvegváltozat. Ez a korund szintetikus változata, amely a Mohs-féle keménységi skálán a 9-es számmal rendelkezik, így csak a 10-es számmal rendelkező gyémánt keményebb. A zafírüveg körülbelül 5x karcállóbb, mint a hagyományos üveg, és 3x ellenállóbb, mint az ásványi üveg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy zafírkristályos órát nem lehet megkarcolni, vagy hogy a zafírkristály törhetetlen. A zafírkristály ára miatt drágább óramodellekben használják. Még a zafírkristályok esetében is találhatunk domború változatot, de mivel a domború zafírkristályok előállítása nehézkes, ezek az üvegek nagyon drágák és ritkán használatosak.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre