Nézze meg a weboldalt Casio Épület EF 316D-1AVEF

Nézze meg a weboldalt Casio Épület EF 316D-1AVEF

4.0 (0 Összesített értékelés)

Férfi karóra Casio analóg időkijelzővel. Az óra elemmel működik. Ez a típusú óra vízálló, ha oxigén nélkül búvárkodik. Az óra tokja acélból készült, és kör alakú .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

38 170 Ft

Nézze meg a weboldalt Casio Épület EF 316D-1AVEF

Férfi karóra Casio analóg időkijelzővel. Az óra elemmel működik. Ez a típusú óra vízálló, ha oxigén nélkül búvárkodik. Az óra tokja acélból készült, és kör alakú. Az óra ezüstszínű acél szíjjal rendelkezik, egyetlen biztonsági zárral ellátott csattal. Az óra üvege ásványi üveg. Az óra számlapja fekete, 12 indexekkel. Ennek a férfi karórának a jellemzői közé tartozik a dupla dátumkijelző. Az akkumulátor becsült élettartama körülbelül 2 év az óra normál működése mellett. Az óra súlya 108 g.

Férfi karóra Casio
- Analóg idő kijelző
- Akkumulátoros tápegység
- Vízálló úszás közben
- Kör alakú tok
- Acél tok
- Acél pánt
- Egyszerű csat biztonsági zárral
- Ezüst szín
- Fekete számlap
- 12 indexes számlap
- Üveganyag - ásványi üveg
- Dupla időpontok
- Az akkumulátor élettartama kb. 2 év
- Az óra súlya 108 g

Paraméterek

Márkák: Casio
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, számjegyek és karakterek kombinációja
Funkciók: 24 órás tárcsázás
Hajtómű: kvarc (elemes)
A ház anyaga: acél
Pánt: acél
Üveg: ásványi
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 100 M (10 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Vízálló 100 M (10 BAR)

100 M / 10 BAR:az ezzel a jelöléssel ellátott órát félelem nélkül beviheti a medencébe úszni, és oxigénkészülék nélküli rekreációs búvárkodáshoz vagy búvárkodáshoz is használhatja.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A szerkezet típusa: kvarc (elemmel működő)

Kvarcmű:az ilyen típusú órák áramforrása az úgynevezett gombelem, amely akár több évig (legalább kb. 1 évig) is eltarthat. Az akkumulátorból származó energiát egy kvarcoszcillátor alakítja át elektromos rezgéssé. A magas rezgési frekvenciának (32 kHz) köszönhetően a kvarcórák nagyon pontosak, az eltérés évente körülbelül egy perc.

Kérjük, vegye figyelembe:ha az akkumulátor élettartamát az órán feltüntetik, az mindig tájékoztató jellegű. Az akkumulátor tényleges élettartama függ az óra használatától, és különösen a kiegészítő funkciók, például a stopper, világítás stb. használatának gyakoriságától.

Üveg típusa: ásványi

Ez egy kvarckeverékkel kevert üveg, amelyet szilikátüvegnek neveznek. Ez az üvegtípus karcállóbb, és a Mohs-féle keménységi skálán a 6-os értékkel rendelkezik. Az ásványi üveg felületi edzett, de normál használat (kopás) során mégis megkarcolódhat. Az ásványi üveg nagyjából minden hagyományos órán alapfelszereltség.

Homorú ásványi üveg:ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ásványi üveg, azzal a különbséggel, hogy a homorú üveg enyhén domború. Ez azonban sokkal nagyobb karcérzékenységet jelent. Emiatt a homorú ásványi kristályok csak a társadalmi óramodellekben találhatók.

Gömbölyű ásványi üveg:ez is ugyanolyan keménységű, mint az előző kettő. A különbség az, hogy ez a fajta üveg domború, lencse alakú, ami megkönnyíti a számlapon lévő adatok (idő, dátum, hét napja stb.) leolvasását.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Ettől a márkától

Még több a Casio márkától

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)