Férfi titánium óra Citizen Titanium AW2020-82L

Férfi titánium óra Citizen Titanium AW2020-82L

4.0 (0 Összesített értékelés)

A férfi titánium óra nem hagyja cserben a munkahelyén vagy az esti elegáns társaságban. .. többet

Hlérhetőség: Bűn 3 nap

91 670 Ft

Férfi titánium óra Citizen Titanium AW2020-82L

Az elegáns férfi Citizen karóra munkába is hordható, de akár este is jól áll bármilyen elegáns társaságban. A gyűrű alakú tok titánból készült, a számlapot pedig tartós zafírüveg borítja. Az óra ECO-DRIVE rendszerrel működik (az akkumulátort napfény vagy mesterséges fény táplálja), 6 hónapos járástartalékkal. A sötét számlapon az időt tizenkét ezüst index mutatja. Az óra titán szíjjal rendelkezik, így fürdés vagy zuhanyzás közben sem kell levennie a csuklójáról.

A titánium órát egy luxusdobozban szállítjuk, egy jótállási kártyával és használati utasítással.

Férfi órák Citizen

 • analóg idő kijelző
 • eco-Drive (napelemes)
 • futótartalék 6 hónap
 • vízálló WR 50M
 • titán tok kör alakú
 • zafírüveg
 • sötét számlap
 • tizenkét indexes számlap
 • titán szíj
 • házátmérő 41 mm
 • súly 85 g

Paraméterek

Márkák: Citizen
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: analóg, karakterekkel
Hajtómű: napenergia
A ház anyaga: titán
Pánt: titánium
Üveg: zafír
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 50 M (5 BAR)
Dátum: NEM
Rádiójelek vétele: NEM
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Bűn 3 nap

Ápolási útmutató

Vízzáróság 50 M (5 BAR)

50 M / 5 BAR:ez a jelzett óra használható zuhanyozáshoz, fürdéshez vagy felszíni úszáshoz. Az 50 M vízállóságú órák nem alkalmasak vízbe ugráshoz. Ugyanakkor ez az óra nem ajánlott mindennapos úszáshoz.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A gép típusa: napelemes

Taklar powered: ez egy klasszikus kvarc (elemes) meghajtású óra, de a normál gombelem helyett az óra fotovoltaikus (napelemes) cellákkal van ellátva, amelyek képesek a napfényt és a mesterséges fényt elektromossággá alakítani. Az óra így folyamatosan feltöltődik, és ezeknek a napelemeknek az élettartama jelentősen hosszabb, mint a hagyományos akkumulátoroké, ami szintén hozzájárul a környezetvédelemhez.

Taklar akkumulátor élettartama: az óra használatától függ. Ideális, ha az akkumulátor naponta napfénynek vagy mesterséges fénynek van kitéve, így rendszeresen feltölthető. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha az óra nem kap fényt, akkor megáll.

Futótartalék:minden óra rendelkezik bizonyos futótartalékkal - ez idő alatt az óra mutatja az időt, és a funkciókat korlátlanul használhatja. A fokozatosan lemerülő akkumulátoros órák Takme modelljei képesek kikapcsolni az áramfogyasztó funkciókat, hogy az óra alapvető funkciója, az idő kijelzése a lehető legtovább megmaradjon.

Üveg típusa: zafír

Az órákban használt legkeményebb üvegváltozat. Ez a korund szintetikus változata, amely a Mohs-féle keménységi skálán a 9-es számmal rendelkezik, így csak a 10-es számmal rendelkező gyémánt keményebb. A zafírüveg körülbelül 5x karcállóbb, mint a hagyományos üveg, és 3x ellenállóbb, mint az ásványi üveg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy zafírkristályos órát nem lehet megkarcolni, vagy hogy a zafírkristály törhetetlen. A zafírkristály ára miatt drágább óramodellekben használják. Még a zafírkristályok esetében is találhatunk domború változatot, de mivel a domború zafírkristályok előállítása nehézkes, ezek az üvegek nagyon drágák és ritkán használatosak.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre