Férfi karóra Citizen JY8020-52E

Férfi karóra Citizen JY8020-52E

4.0 (0 Összesített értékelés)

A férfi karóra titánból készült gyűrű alakú tokkal rendelkezik. Az óra ECO-DRIVE rendszerrel működik (az akkumulátort napfény vagy mesterséges fény táplálja), 42 hónapos járástartalékkal .. többet

Hlérhetőség: Egy hét.

360 000 Ft

Férfi karóra Citizen JY8020-52E

A férfi karóra titánból készült gyűrű alakú tokkal rendelkezik. Az óra ECO-DRIVE rendszerrel működik (az akkumulátort napfény vagy mesterséges fény táplálja), 42 hónapos járástartalékkal. A sötét tárcsán az idő kijelzése analóg módon, indexek segítségével történik. Az óraszíj szintén titánból készült. A kiválasztott férfi Citizen óra WR 200 M vízállósággal rendelkezik, ha oxigénkészülékkel búvárkodik. Az órát a Citizen logóval ellátott eredeti dobozában, nemzetközi jótállási kártyával és használati utasítással szállítjuk.

Férfi órák Citizen
- analóg idő kijelző
- eco-Drive (napelemes)
- 42 hónap járástartalék
- riasztási funkció az újratöltéshez
- túltöltés-megelőző funkció
- kör alakú tok
- vízálló 200 M
- titán tok
- titán szíj
- sötét tárcsa
- számlap indexekkel
- zafírüveg
- dupla dátum
- automatikus naptár
- 24 órás tárcsázás
- 2 ébresztőóra
- kronográf (stopperóra)
- Időzítő: 99 perc
- rádióvezérlésű

  • világidő

- nyári idő
- időzónák
- kijelző megvilágítás
- ütésérzékelő funkció

Paraméterek

Márkák: Citizen
Számlap színe: sötét
Tárcsázás típusa: kombinált, karakterekkel
Funkciók: 24 órás tárcsázás, riasztás, stopperóra (kronográf), világítás, 12/24 üzemmód, világ órák
Hajtómű: napenergia
A ház anyaga: titán
Pánt: titánium
Üveg: zafír
Úti cél: Férfiaknak
Vízszigetelés: 200 M (20 BAR)
Dátum: IGEN
Rádiójelek vétele: IGEN
Súly 2.00 g
Hlérhetőség: Egy hét.

Ápolási útmutató

Vízzáróság 200 M (20 BAR)

200 M / 20 BAR:ha az óra 200 M vagy 20 BAR vízálló, akkor akár oxigénkészülékkel is merülhet vele. Ha rendszeresen merül, biztonsági okokból ajánlott évente legalább egyszer nyomáspróbát végezni.

Vízálló:az óráknál általában a vízzel és nedvességgel szembeni átjárhatatlanságra utal. Az órák a vízállósági fok szerint több csoportba vannak osztva, és a megfelelő vízállósági fokozattal vannak jelölve. A vízállósági jelölés vagy a számlapon, vagy az óra fedelén található.

Példa:egy 30 M vízállósági besorolású óra 30 méteres mélységben is ellenáll a víznyomásnak. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket a vizsgálatokat laboratóriumi körülmények között végzik. A való életben a víz mozgása növeli a nyomást, és a valós vízállósági szint ennek következtében csökken, így egy 30M-es óra kibírja a víz fröccsenését kézmosáskor, mosogatáskor, vagy ha elázik.

Figyelmeztetés: a víz bejutásának leggyakoribb oka a meglazult korona. Ezért ha úszni vagy fürdeni megy az órával, mindig ellenőrizze, hogy a korona nem lazult-e meg. Hasonlóképpen nem használhatja a stopperóra gombokat, a világítást és más funkciókat a víz alatt

A gép típusa: napelemes

Taklar powered: ez egy klasszikus kvarc (elemes) meghajtású óra, de a normál gombelem helyett az óra fotovoltaikus (napelemes) cellákkal van ellátva, amelyek képesek a napfényt és a mesterséges fényt elektromossággá alakítani. Az óra így folyamatosan feltöltődik, és ezeknek a napelemeknek az élettartama jelentősen hosszabb, mint a hagyományos akkumulátoroké, ami szintén hozzájárul a környezetvédelemhez.

Taklar akkumulátor élettartama: az óra használatától függ. Ideális, ha az akkumulátor naponta napfénynek vagy mesterséges fénynek van kitéve, így rendszeresen feltölthető. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ha az óra nem kap fényt, akkor megáll.

Futótartalék:minden óra rendelkezik bizonyos futótartalékkal - ez idő alatt az óra mutatja az időt, és a funkciókat korlátlanul használhatja. A fokozatosan lemerülő akkumulátoros órák Takme modelljei képesek kikapcsolni az áramfogyasztó funkciókat, hogy az óra alapvető funkciója, az idő kijelzése a lehető legtovább megmaradjon.

Rádióvezérelt órák

A rádiójelzéssel ellátott óra előnye, hogy másodpercre pontosan mutatja az időt anélkül, hogy bármilyen módon állítania kellene. A Cseh Köztársaságban az óra a DCF77 jelet Németországból (Frankfurt közelében) fogadja. A rádiójel-vevővel ellátott óra nemcsak a pontos időt mutatja meg, hanem a nyári időszámításról a normál időre is átáll, és fordítva. Felhasználóként nem kell aggódnia semmi miatt.

Külföldi jelfogadás: Ha külföldre utazik, és többfrekvenciás rádiójel-vevővel ellátott órája van (a legtöbb óra rendelkezik ilyennel), akkor nem kell aggódnia a pontos idő miatt. Az óra automatikusan dekódolja a megfelelő jelet, és beállítja a pontos helyi időt. A német adón kívül van még egy Nagy-Britanniában, Amerikában és kettő Japánban.

Jelzési tartományon kívül:Ha az órával a jelzési tartományon kívülre kerül, nem kell aggódnia amiatt, hogy az óra nem mutatja az időt. Az óra úgy kezd el működni, mint bármely más kvarcóra.

Üveg típusa: zafír

Az órákban használt legkeményebb üvegváltozat. Ez a korund szintetikus változata, amely a Mohs-féle keménységi skálán a 9-es számmal rendelkezik, így csak a 10-es számmal rendelkező gyémánt keményebb. A zafírüveg körülbelül 5x karcállóbb, mint a hagyományos üveg, és 3x ellenállóbb, mint az ásványi üveg. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy zafírkristályos órát nem lehet megkarcolni, vagy hogy a zafírkristály törhetetlen. A zafírkristály ára miatt drágább óramodellekben használják. Még a zafírkristályok esetében is találhatunk domború változatot, de mivel a domború zafírkristályok előállítása nehézkes, ezek az üvegek nagyon drágák és ritkán használatosak.

Visszajelzések

Értékelés
4
0 vásárló által
értékelve

Fórum

Segítsen más vásárlóknak!
Írjon értékelést erről a termékről.

Hírlevél

A kedvezményekről és kiárusításokról e-mailben értesítünk. A feliratkozóknak különböző meglepetésekkel készülünk ;)